четвъртък , септември 19 2024

Жена дава на кучето си собствено си яке, за да му е топло, докато чака отвън:

Една жена даде на кучето си едно от собствените си якета, за да го топли, докато чакаше отвън. „Видях още двама или трима души да минават и коментирах, че изглежда сладък и топъл.“ ️

Кристина Холи и нейните колеги чакаха автобус на площад „Харвард“, Кеймбридж, Масачузетс, когато видяха сладко кученце и неговия собственик да изпълняват поръчки. За съжаление собственикът му отивал към пощата и не успял да вземе кучето вътре.

Всички, които гледаха, бяха изумени от това, което направи жената, след като завърза кучето си за дърво. „Студено е и духа вятър“, каза Холи на Додо.

„Видях го видимо да трепери. Тя трябва също да го е видяла, защото бързо свали якето си и покри кучето, докато седеше. Може би се притесняваше, че той ще си тръгне, затова коленичи и го зави.“

Неговият собственик искаше да се увери, че се чувства възможно най-комфортно преди нейното завръщане, дори ако тя отсъства само за кратко време.

В крайна сметка, когато Холи влезе в колата, тя погледна назад към облеченото с яке кученце, в неговите собствени дрехи, седнало гордо на тротоара, чакайки майка му, която го обичаше толкова много, да му даде якето на гърба му.

  Богат мъж, който не е посещавал децата си с години се връща у дома и вижда къщата си разрушена:

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Един коментар

  1. ЛУДА ЗА ВРЪЗВАНЕ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *