четвъртък , септември 19 2024

Заподозря, че жена му му изневерява, провери с дрон и разкри жестоката истина (видео):

Съмнителният съпруг Джон Консилио реши преди няколко години да използва дрон, за да провери дали жена му му изневерява, само за да се сблъска с жестоката истина.

На видеото се вижда как кола пристига на паркинга, спира, а след това жена му се качва в нея.

„През последните няколко седмици тя получава по-често обаждания да отиде на работа по-рано и тогава някой ми се обади и ми каза, че нещо става. Опитах се да я проследя няколко пъти преди това, но и двата пъти тя отиде на работа, така че не съм сигурен дали е получила бакшиш или просто нямах късмет. Така че взех дрона и той проработи. Задайте всички въпроси, които имате в коментарите. Благодаря ви“, написа нещастният съпруг до видеото, което публикува в YouTube.

Джон потвърди подозренията си, когато забеляза, че съпругата му, преди да се качи в колата, се навежда през прозореца на колата и романтично поздравява непознат мъж.

„Трябва да изглеждаш добре за мъж, с когото ще изневериш на жена си“, каза ядосаният Джон във видеото, коментирайки, че жена му си е оправила косата, за да изглежда по-добре.

„Знам, че не мога просто да обвинявам човека, но в този момент бях готов да го убия. Изчаках няколко дни да се успокоя и тогава се отчаях. „Най-много се тревожа за децата си“, каза той.

Подозрение за изневярата на жената повдигнал познат на Джон и му предложил да се опита да открие истината с дрон.

След това Consiglio, както съобщава news.com.au, подаде молба за развод. Двойката има две деца.

  Чукнах по 1 яйце в торбичка, вързах я и пуснах във вряла вода за 3 минути, вече никой не иска яйцата по друг начин да яде:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *