петък , септември 20 2024

Много повече от удоволствие: Ето защо сутрешният секс винаги е добър вариант, с причина се препоръчва възможно най-често:

Ах, сутрешен секс. Най-спокойният секс. Събуждаш се топъл и сгушен, обръщаш се и виждаш жената, която обожаваш, да спи до теб.

Въпреки малките неща, които малко ви притесняват, като сутрешния дъх, вие просто искате да правите секс с нея благодарение на сутрешната й ерекция.

И знаете ли какво, трябва да се наслаждавате на тази дейност колкото е възможно повече, защото този навик е добър по две причини; на хедонизма и вашето здраве.

Според биохимика Муса Якуб от университета в Илорин сутрешният секс е изключително полезен за сърдечно-съдовото ни здраве. Понижава кръвното налягане, намалява риска от инфаркт, затова се препоръчва възможно най-често. Докторски съвет!

Бъдете честни, можете ли да си представите по-добро начало на деня от най-приятното нещо за всеки човек на света?

Ще бъдете по-продуктивни от обикновено

Сутрините са, когато сме най-свежи и освен ако все още не сте се възстановили от предната вечер, когато сте изпили няколко допълнителни напитки, има малък шанс умората да ви попречи да изглеждате по най-добрия начин.

Ще ви събуди по-добре от кофеина

Голяма част от хората имат проблеми със събуждането правилно и какъв по-добър начин да го направят от сутрешния „екшън“. Когато правим любов, има повишена стимулация на частите от мозъка, които са отговорни за повишаването на енергията и чувството за щастие. В едно проучване мозъчната активност при хора, изпитващи оргазъм, е наблюдавана с помощта на ядрено-магнитен резонанс. Установено е, че и двете части на мозъка са активни, включително онези области, които обикновено използваме по-малко.

Сексът всъщност е упражнение

Ако не сте фенове на сутрешните тренировки, ето идеален заместител. Според статистиката 30 минути секс изразходват средно 90 калории. В допълнение, сексът увеличава сърдечната честота, така че с право се счита за упражнение.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *