четвъртък , септември 19 2024

Разтревожен ли си? Ето колко често трябва да правите любов:

Сигурно се чудите колко често другите двойки правят любов. Експериментират ли?

Трудно е да се определи какво е нормално за интимния живот, защото е индивидуално. Трябва да мислите за секс в дълги връзки.

Защо няма секс в дългите връзки?

Различни фактори влияят върху намаляването на либидото – стрес, работа, лошо здраве, деца, някои лекарства. Въпреки това трябва да дадете всичко от себе си и да работите върху подобряването на сексуалния си живот. В крайна сметка сексът е здравословен. Ще намали стреса и ще подобри здравето.

Колко често трябва да правите любов?

Без правила! Всичко е наред, ако и двамата партньори са съгласни относно честотата на интимните отношения. Важно е и двамата да сте доволни. В крайна сметка една връзка предполага удовлетворението и на двамата партньори.

Статистиката показва, че двойки на възраст 26-55 години правят секс средно веднъж седмично. Интересното е, че тези, които го правят, често не показват по-голяма степен на изследователско щастие.

Кога трябва да се тревожите?

Ако сексът липсва, тогава това е причина за безпокойство. Какво се промени във връзката ви? Прегръщате ли и целувате ли някога партньора си? Нежността я няма. Страстта я няма. Работете върху връзката си! Не се отказвайте лесно от нея!

  Българин сравни цените по нашето крайбрежие и Гърция и буквално ни стъписа:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *