сряда , октомври 16 2024

Дневен хороскоп за 24 септември 2024 г.

Овен

Предстоят нови бизнес предложения за частни лица, както и за служители в сферата на здравеопазването и услугите. Тъй като прекарвате много време на работа, възможна е и романтика с Везни или Близнаци. Имате помощта на Водолей и Телец.

 
Телец

С Уран във вашия знак и Луна в дома на парите не се отказвате от печеливш проект с непознати. Вие се интересувате от мнението на вашите колеги. Заинтригувани сте от някой, който се държи доста мистериозно. Проверете хормоналния си статус.

 
Близнаци

При Луна в Стрелец, добре аспектирана с Нептун в областта на кариерата, трябва да се насочите към сътрудничество с чужденци, най-вероятно от задгранични страни. Имате много възможности за общуване и Водолей ви дава да разберете, че мисли за вас.

 
Рак

Меркурий влиза в дома на бизнеса, а Луната влиза в дома на ежедневните задължения, като ви носи споразумения за нови проекти. Среща на кратко пътуване с динамичен човек, докато заетите очакват разговори с дългогодишен партньор. Приемайте повече витамини.

 
Лъв

Връщането на Меркурий в Дева ви носи допълнителен източник на доходи, чрез който имате възможност да се усъвършенствате или да пътувате в чужбина. Разкъсваш се от любов, защото чувствата ти казват едно, а разумът друго. Безсъние.

 
Дева

Вашият управител Меркурий, който управлява и кариерата ви, се завръща във вашия знак, носейки ви множество контакти и споразумения за нови работни места. Романтичният Телец ще направи всичко възможно, за да ви покаже колко много означавате за него. Пазете се от вирусни инфекции.

  Тaзи aкулa хвaнaлa вoдoлaзa зa pъкa и гo пoмoлилa зa пoмoщ:

Везни

Въпреки че концентрацията не е силната ви страна днес, тъй като Меркурий навлиза във вашия 12-ти дом, парите ще дойдат при вас чрез работа на непълен работен ден. На кратко пътуване или вечерно събитие можете да срещнете Стрелец. Чувствителна костно-ставна система.

 
Скорпион

Транзитът на Луната през Стрелец ви устройва, защото ви носи пари, чрез бизнес с имоти или съвместен бизнес с воден знак. Все пак бъдете по-внимателни при подписването на договора. Пазете ценностите на сигурно място. Податливост на нараняване.

 
Стрелец

Имате шанс да увеличите доходите си чрез работа, която ще окаже влияние върху по-нататъшния ход на кариерата ви. Послушайте съветите на Телец или Риби. Вашият партньор има достатъчно причини да се съмнява в искреността ви към него. Податливост към спортни травми.

 
Козирог

Днешното положение на Луната в дома на ограниченията не ви радва, защото не можете да дадете максимума от себе си в работата. Харесвате Телец или Водолей. Навлизането на Меркурий в Дева предупреждава за допълнителна предпазливост при сключване на сделки, както и в трафика.

 
Водолей

Меркурий се връща във вашия осми дом днес, носейки ви пари, но и извънредни разходи. При решаването на финансови проблеми ви пречи Сатурн в Риби, тоест човек, с когото някога сте работили. Един Лъв мисли за теб. Стомашни проблеми.

 
Риби

Връщането на Меркурий, управителя на партньорските отношения, в Дева предупреждава за повишено внимание, ако се занимавате с правна работа или присъствате на публична сцена. Споровете с вашия съпруг или дългогодишен партньор ви изтощават. Проверете хормоналния си статус.

Прочетете също

Той разтопи няколко кенчета и ги сипа в саксия с пясък! Резултата е смайващ:

Той разтопи няколко кенчета и ги сипа в саксия с пясък! Знаете ли че вместо …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *