четвъртък , септември 19 2024

Евакуирани са 166 души от влак, заради подозрителна кутия

На 26 април следобед в Новосибирск под седалката на влака Новосибирск-Сокур е намерена подозрителна кутия без собственик. Влакът незабавно е спрян, а 166 души са евакуирани.

„Те ни заложиха такава бомба. Събориха цяла електричка! И ето такава „бомба“, цели четири заряда“, съобщи читател на редакцията на Новосибирск нюз , представяйки се като помощник-шофьор.

Той уточни, че видеото е заснето от самия шофьор.

Пътниците са били евакуирани след получено съобщение за бомба в най-близкото полицейско управление. Влакът е спрян на гара Новосибирск-Южни.


„Беше около 13:55 ч. В първия вагон под пейка на електрическия влак Новосибирск-Сокур е открита кутия без собственик. От съображения за безопасност всички бяха евакуирани и качени на друг влак.

А в безстопанствената кутия имаше 
пет котенца “, съобщиха от пресслужбата на транспортното управление на руското Министерство на вътрешните работи за Сибирския федерален окръг.

Според полицията на мястото е работила следствена група с куче.

„Животните ще бъдат прехвърлени в Новосибирския център за проблеми с домашните любимци“, обясниха от транспортния отдел на руското Министерство на вътрешните работи за Сибирския федерален окръг.

  Вкус, който ви връща в детството:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *