четвъртък , септември 19 2024

Хората видяха коте, заклещено в пластмасова чаша

Преди около 9 месеца Animal Alliance of Greater Syracuse, хуманно общество в Сиракюз, Ню Йорк, получи сигнал за черно коте на открито, чиято глава беше заклещена в пластмасова чаша.

Хората се опитаха да извадят контейнера от главата му и успяха, но част от стъклото остана на врата на котето, което след това избяга.

Тогава обществото се обърна за помощ към приюта CNY Cat Coalition и техните доброволци Карол и Сюзън поставиха два котешки капана на това място, за да хванат котето.

Момичетата отидоха на това място няколко дни, за да попълнят запасите от храна и един ден намериха черно коте вътре в капана, което имаше рани по врата си, вероятно от пластмасов контейнер.

Тифани кръсти младата котка Стрингър Бел.

Момичетата решиха да оставят капаните за котки за няколко дни за всеки случай, в случай че хванат други бездомни котки, които се нуждаят от помощ. И се оказват прави, на следващия ден в капана е открита друга млада котка, също черна и на същата възраст като първата.

Когато ги събраха заедно, се оказа, че се държат така, че е ясно, че това са котенца от едно котило. Втората котка получи прякора Омар .

„Бяхме сигурни, че Стрингър Бел е котето, което тичаше наоколо с чаша на врата, но за всеки случай решихме да задържим капана за котки още по-дълго“, казва Сюзън.

И отново доброволческият инстинкт не излъга. Няколко дни по-късно трета млада черна котка беше хваната в капан и сега определено беше тази, която тичаше с чашата, тъй като прозрачният капак от тази чаша все още висеше на врата му. Котето беше кръстено Дънкин.

  Учени откриха смъртоносна аномалия при земетресенията в Турция – ето защо има толкова жертви:

„Най-накрая животът на Стрингър Бел, Омар и Дънкин в лутане сред кофите за боклук по опасни улици приключи. Сега те получават добра храна, имат много играчки и меко легло. Хората се грижат за тях“, казаха от Алианса на животните на Голяма Сиракуза „.

Три котки от едно котило вече не бяха малки котенца. Все още можеха да стоят близо до майка си котка,така че беше решено да се опитаме да потърсим и нея.

А седмица по-късно на същото място в капан беше намерена вече възрастна и раждаща черна котка, която получи прякора 
Ава .

Доброволците са уверени, че тя е майка на три млади черни котки, уловени по-рано.
Истинската сага за котка и нейните три малки беше публикувана в социалните мрежи и тази история заинтересува .


Лорън Кийлър и нейния съпруг. Те решиха да осиновят една от тези котки или всички заедно.
Малко преди посещението си в приюта котката Омар и майката котка Ава вече бяха взети от нови собственици. Така че само Стрингър Бел и Дънкин останаха в приюта.

„Когато ги видяхме за първи път, те се държаха диво, страхуваха се от нас и дори съскаха“, казва Лорън. „Но ние разбрахме, че им е трудно, те вече са на пет месеца и са почти възрастни, за тях е много по-трудно да свикнат с бебетата, но ние знаехме, че трябва да вземем двама от нас наведнъж .”

Дънкин и Стрингър Бел (преименувана на Бинкс ) скоро се озоваха у дома с Лорън и нейния съпруг и все още живеят с тях. И двамата наскоро станаха на годинка. Това са възрастни, силни и здрави котки.

  Цяла България говори за думите на Рашидов: Пътят, по който сме поели, е пагубен за обществото

Двамата братя пораснаха като малки, красиви мини пантери.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *