петък , септември 20 2024

Ако мъж прави това нещо, това е сигурен знак, че го е „застигнала“ криза на средната възраст:

Въпреки че всеки се справя със стареенето по свой начин, някои „ходове“ са често срещани, особено сред мъжете на средна възраст.

Скъпи коли

Въпреки че няма нищо лошо в това човек да иска да си купи нова кола, големият въпрос е дали може да си я позволи и защо я иска. Възможно е той да е прекарал известно време в сравняване на живота си с този на своите връстници и да чувства, че не е постигнал толкова много и следователно да страда от чувство за малоценност. Ако това е причината, поради която иска нова играчка, може да има нужда от помощ.

Купуване на вила

Някои мъже обичат символите на статуса и парадирането пред приятелите си и това може да се изостри по време на криза на средната възраст, тъй като той може да почувства, че трябва да се докаже и да покаже стойността си на хората около него.

Нещо друго се случва по време на криза на средната възраст на човек. Някои мъже са склонни да се отклоняват и да имат афери в този момент от живота си. Това е още една причина, поради която имате право да бъдете подозрителни, ако той е започнал вманиачено да търси нова къща или вила, особено ако дори не е обсъдил това с вас.

Той пие повече

Ако вашият мъж пие повече от преди, това определено е тревожен сигнал и трябва да потърсите начини, по които можете да му помогнете да намали, преди нещата наистина да излязат извън контрол. Помогнете му, като му предложите и двамата да пийнете, но подчертайте, че в определени дни не трябва да пиете.

  Тинктура от хамамелис: Много ефективно природно лекарство, особено полезно за жени

Той може да използва пиенето, за да прикрие истинските си чувства, или може да му позволява да не мисли за неща, които го притесняват. Най-важното е да говорим за това. Ако той откаже помощта ви, ще трябва да потърсите професионална помощ.

Навлизането в средна възраст не води автоматично до криза на средната възраст, но е важно признаците да се разпознаят рано, ако има такива.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *