четвъртък , септември 19 2024

Никога не бихте познали какъв телефон използва един от най-богатите хора в света:

Бил Гейтс е прекарал дълго време на върха на списъка на най-богатите хора в света и въпреки че от известно време се взира в гърба на хора като Илон Мъск, Джеф Безос и други, той все още се задържа доста добре. А именно, според списъка на милиардерите на Bloomberg, Гейтс в момента „тежи“ около 111 милиарда долара, което го поставя на пето място в този списък, точно пред Уорън Бъфет.

С толкова пари Гейтс наистина може да има всичко, което пожелае, когато става дума за материални неща, а по време на разговор с потребители на Reddit миналата година хората се чудеха какъв модел смартфон използва един от най-богатите хора в света.

Отговорът на този въпрос изглеждаше логичен, но той беше изненадан от избора на телефона, който използва. А именно Гейтс е основател и дългогодишен изпълнителен директор на Microsoft, така че не е трудно да се предположи, че той би могъл или дори трябва да използва Surface Duo, смартфона на Microsoft с два екрана. Но вместо на телефоните си, Гейтс се оказа фен на устройствата на Samsung. 

По време на гореспоменатия разговор с потребители на Reddit миналата година той каза, че използва Galaxy Z Fold 3, а миналата седмица той отново отговаряше на въпроси на потребители на Reddit и те отново споменаха телефоните. Междувременно Бил смени устройството, но въпреки това остана верен на гъвкавия Samsung.

Основателят на Microsoft особено хвали големия му екран, когато отвори телефона, така че той каза, че поради това не е необходимо да използва таблет, а използва само своя Galaxy и лаптоп, който, разбира се, работи с Windows, всеки ден .

  Една млада държанка разказва за живота в „златна“ клетка:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *