четвъртък , септември 19 2024

Хората не повярваха на очите си, когато погледнаха какво има в намерената от тях чанта

Американски гранични агенти, работещи в Южен Тексас, където минава границата с Мексико, спряха контрабандна пратка и спасиха един живот по-рано тази седмица.

В понеделник патрул се натъкнал на трима души близо до река Рио Гранде, единият от които държал черна чанта. Хората се опитаха да влязат на територията на САЩ, но когато видяха патрула, избягаха обратно към Мексико и изоставиха чантата на място.

Когато патрулиращите внимателно погледнали в чантата, не повярвали на очите си. Там лежеше малко раирано тигърче . Той беше в безсъзнание, очевидно упоен със силни лекарства и беше сгънат почти на две, за да се побере в чантата.

Тигърчето изглеждаше само на 3-4 месеца. Патрулните полицаи незабавно отвели бебето в близкия зоопарк Гладис Портър в Браунсвил. Там след известно време тигърчето се събудило и за щастие се почувствало добре.

По последна актуална информация тигърчето се чувства добре. Освен това се оказа доста здрав. Сега се обсъжда бъдещата съдба на тигърчето, дали ще остане в този зоопарк или ще бъде транспортирано на друго място.

Общо в зоологически градини и частна собственост в Съединените щати има около 5 хиляди тигри. Много от тези тигри, собственост на частни собственици, са внесени в страната незаконно. Явно и това тигърче е било предназначено за богат любител на екзотиката.

  Една жена приюти котка, намерена в гората, и скоро тя й поднесе 5 изненади

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *