четвъртък , септември 19 2024

През зимата поради студ котката загуби ушите, опашката и задните си крака, но хората й помогнаха да оцелее:

Двегодишната котка Чай получи прякора „котка чудо“ поради факта, че успя да оцелее след ужасно измръзване. Бездомна котка живееше на улицата в Минесота и стана жертва на студ миналата зима.

Котката щеше да замръзне до смърт, ако случаен минувач не я беше забелязал… И не я беше донесъл в местния приют за хуманно общество.

Там котката беше прегледана от ветеринарния лекар Греъм Брадшоу и присъдата му беше разочароваща. Върховете на ушите на котката, по-голямата част от опашката и половината от задните й крака бяха трайно увредени.

„Не виждаме измръзване много често, но това беше един от най-лошите случаи.“

Върховете на ушите на котката паднаха сами, но опашката и част от лапите трябваше да бъдат ампутирани. Но това беше само половината от битката. Тъй като котката все още трябваше да се подложи на допълнително лечение и дългосрочна рехабилитация.

Много бавно котката, която получи прякора Чай, дойде на себе си и се научи да се движи с помощта на това, което беше останало от задните й крака. В същото време тя се оказа много нежна и мила.

За рехабилитация Чай беше взета в дома си от доброволката Кели Андерсън, но след това тя се влюби в тази котка и реши да я задържи завинаги.  

Само няколко месеца по-късно Чай се възстанови напълно и отне повече от месец, за да се научи да ходи и да тича нормално. Наскоро имаше новина за нея по местната телевизия.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *