четвъртък , септември 19 2024

В Ню Джърси мечка се качи в кола и изяде 24 веган кексчета:

Голяма мечка беше наречена „истинската мечка Йоги „, след като се качи в кола и открадна пакет от 24 вегански мъфина с горски плодове.

Йоги Беър е герой от популярна анимационна серия за мечка, живееща в природен резерват, която обича да краде кошници с храна от гостите на парка за пикник.

Кексовата кола е принадлежала на съпрузите Кристина и Ейдриън Алън , които притежават веганска пекарна. Те приготвиха кексчета, за да доставят поръчката на клиента сутринта.

През нощта те чули някакъв шум на улицата и успели да забележат силуета на мечка, но решили, че хищникът от гората в покрайнините е привлечен от храна в кофите за боклук.

24-те кексчета бяха с пълнеж от ягоди, шоколад и малини. Мечката явно е надушила горските плодове и е успяла да се качи в колата. На сутринта двойката намерила кола със счупен прозорец.

Липсвали опаковките с кексчета и на местопрестъплението останали само няколко трохи. Тогава останките от кексчетата бяха намерени в друга част на двора.

„Той мушна кексчетата там и ги изяде един по един, разкъсвайки опаковката.“

Въпреки загубите Ейдриън Алън е горд, че именно неговите кексчета са привлекли вниманието на мечката.

„Не е изненадващо. Нашите кексчета са натурални, без глутен, без млечни продукти, без яйца, без ядки и оцветители. Те са 100% веган, така че стомахът му ще се оправи“, пошегува се мъжът.

Къщата на Алън се намира до гората, така че не е изненадващо за тях да видят мечки толкова близо. Преди това друга мечка (или същата) дойде на улицата им близо до кофите за боклук и дори се опита да се качи в мазето на къщата им. На тръгване той повредил оградата и Адриан успял да снима животното.

  Изхвърляш кучето си – лежиш в затвора! Нови правила за домашните любимци и собствениците:

Мечките, живеещи в Ню Джърси, обикновено не се считат за опасни за хората. Като правило те се опитват да стоят далеч от хората.

Според американските критерии те спадат към третата категория. Мечките от втора категория също не са опасни за хората, но се държат по-нагло… Докато мечките от първа категория се считат за опасни и могат да нападнат хора.

Мечките от категория 1 могат да бъдат застреляни незабавно, когато бъдат видени близо до къщи, и след многократни наблюдения на тази мечка близо до дома на Алън, тя беше преместена в категория 1. Но Адриан Алън вярва,че тяхната мечка крадец е по-скоро просто ловец на тарталети и боклук,отколкото опасно животно за обществото.

„Надявам се, че ако го хванат, просто ще го отведат по-навътре в гората и няма да го застрелят.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *