четвъртък , септември 19 2024

Пожарникарите извадиха малки котенца от огъня:

Mай месец основателят на обществото за спасяване на котки Alley Cats and Angels of North Carolina, Тиа Хагнас, получи съобщение, че няколко малки котенца са били спасени от пожар и трябва да бъдат отведени някъде.

За съжаление няма подробности за инцидента. Съобщава се само, че пожарникарите са изнесли няколко малки котенца на различна възраст от горящата къща.

Бебетата са вдишвали дим и пожарникарите им подавали кислород от маска, за да ги върнат в съзнание.

От петте котенца три бяха само на няколко дни, а останалите две вече бяха отворили очи и едното беше много по-голямо от второто.

Това означава, че те са от три различни котила и в къщата трябва да има три кърмещи котки. Но Тиа все още не знае дали тези котки са били в горящата къща, тъй като къщата очевидно е била необитаема. Досега дори й е трудно да намери собственика на този дом.

Всички спасени котенца бяха доведени в приюта на Тиа и се нуждаеха от спешна помощ за грижи и хранене.

Те също бяха прегледани от ветеринарен лекар и заключиха, че малките котета са много слаби, а по-големите имат тежка инфекция на очите. За щастие тази инфекция беше бързо излекувана, но малките котенца нямаха този късмет.

„Най-малките котенца не се чувстваха добре през следващите два дни и загубихме две от тях, въпреки героичните усилия на най-добрите ни доброволци“, казва Тиа.

Останалите котенца се справиха добре и сега наддават бързо на тегло от заместител на котешко мляко и добавки.

  Лекарите едва ли са ви казали за тази магическа смес за щитовидната жлеза:

Бебетата бяха кръстени Quidditch (най-голямото джинджифилово), Explosive Card (по-малкото джинджифилово коте) и Wizard (малкото черно коте). И трите се чувстват като котенца от едно котило и спят заедно.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *