четвъртък , септември 19 2024

Тухла е най-добрата играчка на това куче:

Историята за това как куче на име Съни стана домашен любимец на Ариана Смоук е пълна с драма. Съни, заедно с братята и сестрите си, живееха на улицата в някаква яма, в която бездомната им майка си беше направила леговище.

Един ден Ариана се движеше по тази улица с колата си и изведнъж видя бездомно куче отстрани на пътя. Жената искала да й помогне и тогава цяло кучило бели пухкави кученца се затичало към кучето.

Бяха мръсни и гъмжащи от бълхи и жената разбра, че не може да ги остави тук така. Тя заведе цялото семейство в дома си, изми ги, излезе и ги излекува. След това постави майката и всички кученца, с изключение на едно. Беше слънчево.

„Станахме прекалено привързани към това бебе и затова решихме да го задържим за себе си и никога не съм съжалявал.“

От самото начало Съни беше много весела, жизнерадостна и добродушна. Не много умен, но нямаше нужда от повече. Имаше всичко в изобилие, храна, лакомства, играчки. Но любимата му играчка се оказа нещо много неочаквано.

На пода в една от стаите на Ариана имаше килим и единият му ръб беше огънат. За да го изправи, жената временно постави там обикновена тухла от улицата. И кученцето изведнъж се влюби в тази тухла. Започна да го ближе, опитваше се да го дъвче и често лежеше в ръцете му.

„Другите ни две кучета изобщо не обръщаха внимание на тухлата. Но Съни реши, че отсега нататък тя ще бъде любимата му играчка.“

Съни беше просто обсебена от тази тухла и семейството се надяваше, че с възрастта тази странна прищявка ще изчезне и тухлата може да бъде изхвърлена от стаята.

  Рeцeптa зa туpcкo тecтo, пoдхoдящo зa вcякaкви пeчивa:

Но Съни порасна и стана красиво рошаво куче, като голдън ретривър. И той все още обичаше тухли.

И дори когато стана съвсем възрастен, той продължи да спи с тухла в ръцете си или да лежи с муцуна върху нея.

„Просто трябваше да свикнем с това и да не обръщаме повече внимание на странностите му. Той е меко казано глупаво куче. Той винаги е в добро настроение и винаги е щастлив, дори и да изпадне в беда. Но въпреки това всички го обичаме него много.“

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *