четвъртък , септември 19 2024

„Око за око, зъб за зъб“ – тези 2 зодии винаги си отмъщават:

Чували ли сте някога за поговорката „Око за око, зъб за зъб“? Тази фраза често се свързва по-специално с два зодиакални знака – Телец и Скорпион. Тези два знака са известни с това, че са страстни, лоялни и защитници.

Ако някой се възползва от тях или се опита да ги ограби по някакъв начин, те винаги ще се стремят да дадат равностойно възмездие. Нека разгледаме защо тези две зодии имат толкова силна природа на отмъстители.

Телец

Телецът се управлява от Венера и е земен знак. Родените под този знак са изключително практични, надеждни и земни хора, които рядко поемат рискове. Те са склонни да бъдат много горди личности, които пазят внимателно ресурсите си – ако някой се възползва от тях или се опита да ги ограби по някакъв начин, те няма да го приемат с лека ръка.

Тяхната упоритост понякога може да се възприеме като пасивно-агресивно поведение, но тя служи само като предупреждение, че няма да позволят на никого да се гаври с ресурсите им.

Скорпион 

Скорпионът се управлява от Плутон и е воден знак. Родените под този знак са склонни да бъдат интензивни, страстни хора, които преследват това, което искат, с решителност и сила.

Те са и много интуитивни, така че когато някой се опита да се възползва от тях или да ги ограби по някакъв начин, те обикновено бързо долавят енергията и отвръщат на удара по подходящ начин. Способността им да откриват нечестност затруднява всеки, който ги ограбва без последствия.

  Вдовицата, която живее на третия етаж, побърка целия блок:

Когато става въпрос за това да бъдат използвани или ограбени по някакъв начин, малко зодии са толкова решителни, колкото Телецът и Скорпионът.

Тези два знака притежават силна лоялност. Поради което е невъзможно някой да се измъкне,ако им отнеме нещо,без да даде нещо също толкова ценно в замяна. Така че следващия път, когато пресечете пътя си с някоя от тези зодии – внимавайте! Те няма да търпят някой да се опитва да ги ограбва на сляпо без последствия!

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *