петък , септември 20 2024

Планинарят спира, когато вижда „кехлибарени очи“, надничащи от пукнатината:

Един добър самарянин вървеше по тясна, хлъзгава пътека на планината Лукаут във Финикс, Аризона. Беше много съсредоточен върху похода си, докато нещо не привлече вниманието му.

Той беше на около половин миля нагоре по планината и малко встрани от утъпкания път, когато зърна светлина, отразяваща се от нещо – и беше шокиран да разбере, че това са чифт кехлибарени очи.

Очите принадлежаха на много уплашено куче, сгушено в малка дупка в склона на планината.

Тя напълно се сливаше със заобикалящата я среда .. Ако нямаше толкова пронизващи очи, туристът може би нямаше да я забележи.

Нямаше представа как е успяла да се качи горе.. Но беше ясно,че е заседнала известно време и може би няма да може да издържи още дълго.

Добрият самарянин бързо се свърза с Хуманното общество на Аризона (AHS). Те изпратиха двама спешни ветеринарни лекари.. Трейси Милер и Рути Джизъс, да помогнат. Той изчака с кученцето, докато пристигнат. Кучето определено беше уплашено, но изглеждаше готово да получи помощ.

„Този ​​добър човек чакаше вероятно почти два часа. Тогава открихме това невероятно куче, което между другото е буквално същия цвят като всичко около него“, каза Исус в прессъобщение.

„Човекът иска да я нарече Светли очи, защото когато е минавал покрай нея, това беше буквално единственото нещо, което видя .. кехлибарените й ярки очи, втренчени в него.“

След бърза и внимателна оценка от страната на планината, техниците установиха, че Светли очи (Bright Eyes) е опасно дехидратирана с отрязани лапи и рана на задния край.

  1 кора от банан и край на всички мравки и листни въшки в градината:

„Тя беше наистина сладка и ми позволи да я галя по главата, но тя абсолютно не искаше да излезе от тази бърлога, така че трябваше просто да я издърпам“, каза Исус. Тя определено беше твърде слаба, за да върви със своите спасители надолу по планината, така че техниците се редуваха да я носят, докато стигнат до линейката. Bright Eyes беше спокойна през цялото време, толкова благодарен, че най-накрая е в безопасност.

„Всъщност тя просто се отпусна и изглеждаше, че се радваше да я носят надолу по планината“, каза Исус. „Но това беше много мъничка камениста пътека, която беше доста хлъзгава, така че Трейси и аз се редувахме да я пренасяме надолу по планината и тя беше просто абсолютен ангел. Тя знаеше, че я отвеждаме на безопасно място.

Все още е загадка как или защо Bright Eyes изобщо се е озовала в планината, но важното е, че някой я е намерил и сега тя получава грижите, от които се нуждае.

„Бяхме толкова въодушевени, че успяхме да я вземем“, каза Исус. „Тя просто беше толкова дехидратирана. Мисля, че вероятно е била там няколко дни и това вероятно е бил последният й ден и този добър самарянин наистина току-що й спаси живота.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *