четвъртък , септември 19 2024

Завързаха я за мивката, оставиха я с купа зърнени храни и си тръгнаха завинаги:

След като едно семейство беше изгонено от жилище под наем по неизвестни причини, седмица по-късно управителят на сградата случайно чу слабите стонове на животно в апартамента.

Когато отишъл да провери, открил малко куче в банята, което било здраво вързано за тръба под мивката.

До кучето имаше купа с корнфлейкс, а самото куче толкова си беше усукало каишката, че хриптеше и скимтеше от болка.

Защо семейството е решило да изостави домашния си любимец при тази ситуация, остава неизвестно, но кучето беше само там цяла седмица и нямаше вода и нормална храна.

Той изяде част от зърнената култура, страдайки от глад, но другата част беше недокосната, тъй като кучето не можеше да я достигне поради усуканата каишка. Кучето беше силно отслабнало.

Когато управителят освободил кучето, видял тежки наранявания по врата му. което ремъкът за каишка създаде. Търсейки помощ, мъжът публикува във Фейсбук за ситуацията и моли някой да се погрижи за кучето. На призива му се отзоваха членове на дружеството за спасяване на животни „Kate’s Rescue for Animals“.

Доброволката завела кучето във ветеринарната клиника, където й направили операция на врата, тъй като там имало отворена рана. Освен това ветеринарният лекар каза, че съдейки по състоянието на кучето, тя е била вързана под мивката много повече от седмица. Тоест държана е вързана там, дори когато семейството все още е живеело в апартамента.

Въпреки всичките си премеждия, с рана на врата, изтощено и дехидратирано, кучето, което получи прякора Autumn (Есен), се оказа много гальовно и дружелюбно. Единственото нещо това, което искаше, беше да бъде галена от хората. Търсеше близък контакт с тях при всеки повод.

  Старозагорчани: Градът е за евакуация, това е истински ад~~

След операцията Отъм имаше температура няколко дни, но след това всичко мина добре и раната й зарастваше бързо. Сега Отъм се възстановява под грижите на доброволката Кристин Шамбер, която взе кучето в семейството си за известно време.

„Тя е просто сладко малко куче, което обича да общува и да си играе с плюшения си жираф.“

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *