четвъртък , септември 19 2024

Коте измина 12 км под капака на кола и оцеля по чудо:

Във Вирджиния оранжево коте си играеше пред частния дом на собствениците си, когато се заинтересува от кола, паркирана на алеята.

Котето някак успя да се качи вътре в колата право в отделението на двигателя, но не можа да излезе обратно, защото беше заседнало.

Колата била на мъж, който дошъл да посети собствениците на котето.

Когато излезе от къщата и се качи в колата си, той нямаше представа, че вътре седи коте. Спокойно запали и потегли.

След като измина 12 км до къщата си, мъжът остави колата в гаража и си легна. Едва на следващата сутрин, тоест около 10 часа след като се прибра, той чу тихо мяукане в гаража. Отворил капака на колата и видял коте, което по някакво чудо все още било живо, но много заседнало в двигателя.

Мъжът се опита сам да измъкне горкия човек, но бързо разбра, че не може да го направи и се обади в офиса на окръжния шериф. Заместник-шерифът JB Sletter отговори на обаждането.

„Беше много интересно преживяване за мен, особено когато се опитвах да извадя котето и от страх то захапа дебелите ми ръкавици.“

Котето беше гладно, уплашено и не разбираше какво се случва, но след 20 минути най-накрая беше извадено. Той веднага сграбчи с нокти ризата на своя спасител и се сви на топка. За щастие се оказа, че не е пострадал физически.

Междувременно приятел на собствениците на котето се досетил къде точно може да се е качило котето в колата му и се свързал със семейството. Скоро котето вече беше у дома.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *