четвъртък , септември 19 2024

Котка прекарала шест месеца в приют реши да вземе съдбата в собствените си лапи:

Черна котка, намерена на улицата, беше отведена в приют и прекара шест месеца там, преди да реши да вземе съдбата в собствените си лапи.

Младата черна котка получи прякора Микита в приюта. Той е намерен на улицата по време на специална програма на TNR. По време на която уличните котки се хващат, стерилизират и връщат обратно.

Така постепенно на улицата остават само възрастни животни, които не могат да раждат.

Те също искаха да върнат Микита на улицата след стерилизация,но тази котка се оказа неочаквано кротка за бездомник и много гальовна. Беше решено, че такава сладка котка трябва да живее в дом. Тя беше доведена в приюта Harmony House for Cats в Чикаго.

За съжаление, черни котки не се осиновяват от приюти, както и котки с други цветове, и Микита изчака шест месеца. И тогава явно просто му е омръзнало да чака.

Когато една млада двойка, Андреа и Рич Уилямс , дойдоха в приюта един ден , черната котка веднага скочи в скута на мъжа, веднага щом Рич влезе в стаята с котки за осиновяване и седна на стол. Той не само седна в скута на мъжа, но и се излегна удобно там, показвайки с целия си вид, че е избрал своя човек.

Рич също хареса тази приятелска котка и започна да го гали и чеше зад ухото. Последвалото беше въпрос на техника и след известно време Андреа и Рич напуснаха приюта заедно с Микита.

Веднъж в къщата на двойката, котката веднага подуши всички ъгли и, осъзнавайки, че това е добро място, заспа на дивана.. Сякаш е живяла тук от дълго време.

„Цял ден обикаляше из къщата, а след това лежеше или гледаше през прозореца, след което започна да тича по коридора и да играе с топката, която ни дадоха в приюта. Много се зарадвахме да го видим с нас толкова бързо. Сега той седи с нас, когато гледаме телевизия, и също обича да се качва на рамото ни и да седи там.“

Микита също се оказва неочаквано приказлив котарак и когато хората му говорят, той им мяука нещо. И нито един важен въпрос не може да се направи без него.

  Експерт: Винаги включвайте дългите светлини преди да запалите двигателя на колата:

Вечер той спи с хората си в леглото им и е много щастлив, когато се приберат от работа. Изминаха 3,5 години, откакто двойката Уилямс взе Микита в дома си, а котката не спира да ги радва.

Семейство Уилямс го смятат за част от семейството си и сега той е почти като дете за тях.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *