четвъртък , септември 19 2024

По време на наводнение мъж разряза пода на къщата си, за да спаси котка:

В края на юни силни проливни дъждове причиниха широко разпространени наводнения в Южен Тексас, наводнявайки десетки домове и оставяйки десетки семейства без дом.

Вана Варсети и нейният съпруг, които живеят в района на Веслако, бяха сред тези, чийто дом беше наводнен, но докато водата изпълваше мазето, хората имаха време да се приютят на последния етаж на къщата с вещите и домашните си любимци.

Но една от техните котки, на име Бланка, имаше свои собствени идеи за безопасно убежище и избра да се скрие в мазето, което скоро се напълни почти напълно с вода.

Когато Бланка беше заседнала край водата, тя започна да мяука силно и Вана и съпругът й чуха гласа й.

Жената се опита да влезе в мазето отвън, но не успя; водата в мазето се покачи почти до тавана.

„Осъзнавайки, че Бланка скоро може да умре, не можах да сдържа сълзите си“, казва жената, „Почувствах се напълно безпомощна, особено когато все още чувахме силните викове на нашата котка.“ Беше непоносимо.

Но съпругът на Вана измисли друг план. Той донесе чук и брадва и започна да прави дупка в дървения под на първия етаж, където писъците на котката изглежда бяха най-силни.

Жена засне с телефона си момента, в който съпругът й най-накрая извади котката Бланка от дупка в пода.

Както се оказа, навреме. Само няколко минути по-късно водата се покачи още повече и мазето беше напълно наводнено. Бланка беше напълно невредима, макар и напълно мокра.

  Жена осинови бяло коте, което ръмжи през нощта и достигна размерите на овчарка

„Бях толкова щастлива, че първо заплаках от мъка, а после от радост, когато съпругът ми изряза дупка, водата в мазето беше само на няколко сантиметра от тавана.

Бланка е млада котка и тя дойде при семейство Варсети от улицата чрез приют. След спасяването котката, която преди това се държеше на малко разстояние от хората, сега следва жената навсякъде . Започна да мяуче силно, когато общува с хората. Тя сякаш разбра, че хората са я спасили от смъртта.

Няколко дни по-късно водата се оттегли от района. Оставяйки след себе си много разрушения, включително дупка в пода на дома на Варцети. Но според Вана, „Предпочитам да имам дупка в пода, отколкото в сърцето си.“

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *