четвъртък , септември 19 2024

Куче,което не спира да се усмихва въпреи всичко,през което е преминало:

Някои кучета преминават през много трудности в живота си.. Страдайки от човешко пренебрежение. Но за щастие има и хора по света, готови да дадат на тези кучета втори шанс и любовта, която заслужават.

Това е историята за едно куче, което е преминало през толкова много, но никога не загуби усмивката си — и сега най-накрая има за какво наистина да се усмихне.

Миналия месец, спасител на кучета от Минесота, сподели историята на куче, наречено „Самйл“(в превод усмивка от ангийската дума Smile), наречено, защото винаги има усмивка на лицето си.

Но макар да изглежда щастлива, Смайл всъщност е преживяла много трудни моменти. Тя беше спасена от Тихуана, Мексико. Добровоците открили 23 кучета и 21 котки, страдащи от лоши условия на живот.

„Собственикът на къщата имаше добри намерения, но ситуацията й се влоши след като кучетата започнаха да се размножават и да разпространяват болести“. „Много бяха бременни и повечето бяха заразени със саркоптична краста, силно заразна и болезнена кожна болест.“

Въпреки че състоянието на Смайл беше сравнително леко, тя имаше краста, която й причиняваше болка. Имаше и болести, пренасяни от кърлежи. Установено е също, че е бременна, но е загубила кученцата си поради пренебрегването и страданието. „Това разбиа сърцето ми“, пише спасителят.

Започнаха да лекуват Смайл, знаейки, че целта им е да й дадат втория шанс, който заслужава. „Влюбихме се в надеждата, която видяхме в очите й. „

Въпреки трудностите и разбитото сърце, Смайк сега вървеше към по-добър живот и никога не губеше голямата си заразителна усмивка. „Дори с болката и дискомфорта, Смайл е толкова невероятно благодарна и доверчива. Тя знае, че оттук нататък животът й ще бъде по-добър“, пишат те.

  Ето защо не бива да плачем за мъртвите:

Усмивката направи голямо впечатление на екипа на спасителната служба, включително оперативния мениджър на NDLB Стефани Ийсли, която казва, че Смайл„плени сърцето й.“

След като Смайл приключи с карантината заради състоянието на кожата си, Стефани изяви желание да отгледа кучето. Тя казва, че е било страхотно преживяване и Смайл е още по-щастлива в новия си приемен дом.

„В момента, в който отворя очи, тя вече ме гледа и, разбира се, се усмихва“, каза Стефани . „Истинската любов в нейните очи е това, което я прави най-специалното куче, което съм срещала. Тя е толкова изразителна… знаеш точно какво мисли или чувства тя, само като я погледнеш.“

Приемният дом за Смайл е само временно решение и Стефани казва, че домът й не е „домът завинаги“ за Смайл. Но тя знае, че има идеално семейство за това сладко куче.

„Надявам се, че тя ще получи семейство, което е лудо по нея като моето, което я кара да се усмихва и да ги гледа с цялата любов в очите си“, каза още тя.

Толкова се радваме, че Смайл се справя толкова добре след всичко, през което премина. И се надяваме скоро да намери постоянен дом! Тя наистина има красива усмивка!

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *