четвъртък , септември 19 2024

В Чили изпуснаха клетка с дакел от самолет и кучето оцеля 6 дни в пустинята:

На летището в Чили, докато разтоварваха багажа от самолета, беше изпусната клетка с дакел на име Гаспар . Клетката се отвори и уплашеното куче избяга в близката пустиня.

2-годишният Гаспар отиде на полет от Сантяго до Икике със собственичката си Джанис Кавиерас и нейния приятел. Когато обаче момичетата пристигнаха в Икике, сред останалия си багаж получиха само празен багажник със счупена врата.

Те били уведомени, че при разтоварване на багаж носачът паднал и кучето избягало от него. След това момичетата се обърнаха за помощ към социалните мрежи и поискаха да ги уведомят, ако някой е видял дакел близо до летището.

Двама души казаха, че са видели дакел в пустинята, но когато се опитали да го хванат, кучето се скрило от тях. Тогава авиокомпанията включи местен военен персонал в търсенето на кучето и те започнаха да претърсват пустинята в околностите на летището.  

Само шест дни по-късно дакелът е намерен. Кучето беше живо и невредимо, но дехидратирано и изтощено; тя не можа да намери храна или вода в пустинята.

Сега, според Джанис Кавиерас, Гаспар се храни и идва на себе си. Авиокомпанията междувременно пое отговорност за инцидента и провежда вътрешно разследване за небрежност на служителите.

  След смъртта на съпругата си 31-годишният Антон отглежда 6 деца сам-Ето как му се отблагодари съдбата:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *