четвъртък , септември 19 2024

Жена намери две котенца с допълнителни пръсти:

Преди няколко седмици жителка на Монреал (Канада) на име Ванеса забеляза шарено коте близо до дома си.

Навън беше горещо и майката котка не беше близо до котето цял ден. Тогава Ванеса разбра, че бебето трябва да бъде спасено.

Ванеса донесе котето в дома си и го нарече Дъст (Dust Mote). Тя искаше да го задържи, но се оказа, че котето е още толкова малко, че трябва редовно да се храни с мляко.

Тогава Ванеса, която нямаше време за това, се обърна за помощ към приюта за котки Chatons Orphelins Montréal.

„Когато котето дойде при нас, беше на около 2 седмици и тежеше 260 грама. Оказа се момиче. Хранеха я на всеки два часа и се оказа, че има допълнителни пръсти на предните лапи. Това е наречен полидактилия.“

Само за един ден Дъст наддаде 40 грама тегло и след това редовно наддаваше и растеше.

Две седмици след това Ванеса се свърза отново с приюта, тя каза, че е намерила друго коте близо до къщата си и то също има допълнителни пръсти на лапите си. Съдейки по възрастта, беше сестрата на Дъст.

Ванеса каза също, че е намерила други котенца от същото котило, но уви, те не са оцелели. Вероятно майката котка е влачила котенцата от място на място и е решила да нахрани само две котенца от котилото, а след това е изоставила и тях.

Ванеса каза, че в нейния район има много улични котки и доброволци от приюта вече са започнали работа там, за да уловят и стерилизират животните.

  Сара реши да пие по 3 литра вода дневно! След 4 седмици с нея се случи най-неочакваното:

Междувременно сестра Дъст беше наречена Комета и настанена в същото сиропиталище. Като изключим допълнителните пръсти, тя е практически здрава, точно като Дъст. Когато и двете котенца пораснат и наддадат добро тегло, ще си търсят дом.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *