петък , септември 20 2024

Полицаи спасиха заровено куче:

Толкова тъжно е всеки път, когато ние, хората, се отнасяме лошо към животните, независимо къде по света се случва това.

Що се отнася до собственика на това куче, всъщност трудно можем да намерим адекватни думи, за да опишем него и действията му, но за щастие има много хора, които отказват да стоят и да гледат безучастно животно в беда.

В този случай няколко полицаи реагирали незабавно, след като чули странни звуци, идващи от купчина пръст в Уилистън, Флорида.

Служителите на реда били на друга мисия, когато чули хленчещи звуци, идващи от кална купчина. Любопитни, те се втурнали и скоро успели да изровят малко кученце.

За щастие, то успяло да създаде въздушен джоб под земята, въпреки че очевидно е било погребано живо от предишния си собственик.

Началникът на полицията в Уилистън Денис Строу заявил: „За щастие, кучето не е било заровено от дълго време. Предполагам, че е било там от около час.“

Кученцето било толкова малко, че още не било отворило очи. Ветеринарен лекар преценил, че кученцето е на около 7 дни.

Ветеринарната клиника Levy Animal Clinic веднага се погрижила за кученцето, което кръстили Тъкър. Служител в клиниката решил да осинови Тъкър.

„Някой сигурно знае кой е направил това ужасно нещо. Мога да гарантирам, че ще проследим това, така че лицето, извършило това престъпление, да бъде наказано“, казал шефът на полицията Денис Строу.

Не е ясно дали полицията е успяла да открие собственика, но нека да се съсредоточим върху положителното в тази история: Тъкър е намерен навреме и е невредим.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *