четвъртък , септември 19 2024

Черно коте от приют изведнъж започна да променя цвета си на сиво:

Две черни котенца бяха донесени от улицата в градския приют във Филаделфия.

Котетата бяха недохранени и се нуждаеха от медицинска помощ.

След 24 часа най-слабото коте почина, но второто, на име Небюла, все още се бори за живота.

Небюла беше на около 5 седмици, но тежеше само 227 грама, теглото на двуседмично коте. Тя нямаше апетит и отказваше предложената храна. Изглеждаше, че скоро и тя няма да издържи.

Небюла обаче беше взета под грижите си от доброволката Шона. В продължение на четири дни момиченцето хранело котето със спринцовка и накрая котето развило апетит.

„Един ден просто сложих храната пред мен и започнах да приготвям спринцовката, но Мъглявината не чакаше и лакомо се втурна към храната, като в същото време яде мокра храна по такъв начин, че постоянно трябваше да бъде почистена след всяко хранене Тя буквално се „гмурна“ в нея.

Докато Небюла беше слаба, Шона постоянно я държеше със себе си в джоба на тениската си или в ръцете си и котето свикна с топлината на човек.

И тогава нещо започна да се случва с лицето й. Черните косми започнаха бързо да падат и на тяхно място се появиха плешиви петна. Шона реши, че всичко е хранителна алергия и замени мократа храна със суха. След това козината на лицето на Небюла започна да расте отново, но по някаква причина вече беше сива!

Шона не знае защо козината на котето е променила цвета си, но казва, че това може да е временно и след това черната козина ще порасне отново. Сивата козина обаче изглежда доста здрава и доста гъста.

„Тази „сива маска“ сега му придава уникален и оригинален вид.“

Сега Nebula вече е наддала и пораснала, а също така е станала много активна и обича да тича. Тя също обича да играе с другите две котенца от приюта, които също са под грижите на Шона.

  Майка на 101 години накарала сина си да спре колата, за да се порадва на снега (видео):

Според момичето след няколко седмици и трите котенца ще бъдат дадени за осиновяване.

Nebula вече е на 8 седмици и обича да яде и се чувства страхотно. Лицето й все още е с необичаен сив цвят, но иначе е напълно здрава.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *