петък , септември 20 2024

Спасената врана е най-добрият приятел на момчето, чака го да се прибере от училище всеки ден:

Намерете отвертка и се пригответе да си завиете челюстта отново, защото датско семейство е направило видео компилация за това как дива евразийска врана е станала част от тяхното семейство.

Гарванът ще дойде и ще посети всички тях, включително кучето и котките, но това е за малкото момче Ото, към когото Ръсел запазва по-голямата част от любовта си. Тяхното приятелство е като нещо, което никога не сте виждали.

Ръсел не е въран в клетка. Той често изчезва от имота на семейството в Дания. Въпреки това, независимо дали кълве вратата, лети през прозореца върху дивана или чака Ото на покрива на къщата, когато се прибере от детската градина, птицата никога не е далеч.

Спасен като млад, майката и бащата на Ото не успяха да намерят никого в района, който да го реабилитира. Докато го кърмеха да се върне към здравето, а след това и в дните на излитането му, гарванът започна да се доверява на семейството.

Той е със семейството от известно време и е част от посрещането на бял свят на второто дете на двойката, Хедуиг, въпреки че твърде често се опитва да открадне залъгалката на бебето.

  Случайна среща с моята бивша приятелка преобърна живота ми: Точно хората около нас са причина за щастието ни:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *