четвъртък , септември 19 2024

Ако планирате да правите секс под душа, трябва да знаете тези неща, преди да се намокрите:

Много двойки обичат да опитват нови неща и са щастливи да експериментират, както в леглото , така и извън него.

Ако сте сред тях, вярваме, че сексът под душа е идеален за вас. По време на него не само ще научите какво не харесвате, но и ще внесете малко свежест и страст обвързан.

Въпреки това, преди да се заемете с работата, трябва да знаете за какво да внимавате, какво може да се обърка и какви са ползите от секса под душа.

Според „MBG“, секс терапевтът д-р Шанън Куърпи казва, че водата трябва да е по-топла, за да създаде влага и пара.

– Можете да кръстосвате ерогенните зони под душа – съветва нейната колежка, секс експертът Кейси Танер.

Все пак внимавайте, защото много лесно може да се случи инцидент. Внимавайте да не се подхлъзнете и да се нараните, затова вземете гумени постелки и ги поставете на дъното на ваната.

 

Не забравяйте, че водата не е лубрикант, а точно обратното – тя може да отмие естествената лубрикант на жената, така че сексът може да бъде неприятен. Използвайте аптечни лубриканти – при това силиконови. Ако използвате презервативи, трябва да ги поставите преди да влезете в контакт с вода и внимавайте да не паднат по време на секс поради влагата.

Освен това се уверете, че шампоаните и душ геловете не попадат в интимните ви зони. Най-добре би било първо да вземете душ и след това да преминете към секс, за да премахнете напълно тази възможност.

 

Сексът под душа има много положителни неща и едно от тях е намаляването на напрежението в тялото. Топлата вода релаксира, облекчава стреса и помага на партньорите да бъдат по-чувствени. Освен това този вид секс е чудесен за двойки, които имат деца и им е трудно да намерят място и време за себе си. Ще внесете разнообразие и креативност в сексуалния си живот.

  „Започна с безобиден флирт“: Изневерих на съпруга си няколко пъти, но за всичко е виновна ПАНДЕМИЯТА:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *