четвъртък , септември 19 2024

Стопляща сърцето история за мъж,който води кучето си на последно приключение:

В стоплящата сърцата сага за един пич и неговото куче. Ние се гмуркаме дълбоко в лудо-силната връзка между хората и техните кучета. Кучетата и тяхната лоялност, имат това специално място в сърцата на хората по целия свят. Изграждайки връзки, които стават все по-дълбоки.

Запознайте се с Карлос Фреско, героят на нашата история, и неговия приятел Монти, който разтърсва приятелската игра от едно солидно десетилетие. Тяхното настроение е като дълбока семейна връзка, но с повече махане на опашка.

Животът ги хвърля в дупка, когато Монти получава страховитата дума с Л– левкемия. Слушайте музиката на супергерой, докато Монти преминава през химиотерапия, биейки се като герой. Но обратът на сюжета е, че левкемията се завръща тайно.

Гледайки как неговият космат амиго получава удар, Фреско, воден от любов, силна като двойно еспресо, решава да превърне последните дни на Монти в диво влакче на радост.

Представете си това: Фреско, въоръжен с любов и ръчна количка, отвежда Монти на епично прощално турне.. Посещавайки всичките им любими места. От живописни преходи до планински върхове, всяко място е като ВИП салон в сърцата им. Непознати и колеги пионери биват въвлечени в приключението, превръщайки се в антуража на Монти по време на тези епични излети.

Техният любим поход, величествена планина в Уелс, се превръща в най-добрата почит към епичния живот на Монти. Докато се разхождат по алеята на спомените (или по-скоро пешеходната пътека), е ясно, че Монти намира спокойствие и чисто кучешко блаженство в преживяването на тези златни моменти.

  Куче всяка вечер наблюдава стопаните си докато спят: Щом разбрали причината за това, те не успели да сдържат сълзите си:

Монти, рокзвездата от приказката, приема последния си поклон на 21 юни 2021 г., оставяйки дупка с размерите на Монти в сърцата на всеки, който има късмета да пресече пътя му. Фреско, поглеждайки назад към дивата езда с Монти, накланя шапка пред приятелството, което вече е легенда.

И така, нека прегледаме галерията от усещания с тези епични снимки от прощалното турне на Монти. Зарежете мислите си и отдайте почитта си по-долу, защото любовното наследство на Монти е от вида, който трае по-дълго от дрямка в мързелива неделя. Спокойно, Монти, отпечатъците от лапите ти са гравирани в сърцето на времето.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *