петък , септември 20 2024

Този вид подарък носи раздор, нещастие и дори болест в къщата: Ако го вземете, изхвърлете го:

Експертите по фън шуй смятат, че всеки предмет носи енергия и ако го държим в къщата, ние пренасяме тази енергия в дома си. Както се казва, трябва да внимаваме чии подаръци приемаме и с радост държим в къщата.

Най-лошият подарък, който можем да държим в къщата си, е този, който сме получили от завистлив и зъл човек. Смята се, че този предмет ще донесе кавги в къщата, развод, дори болест. Когато получите подаръка, ще имате лошо предчувствие, ще почувствате дискомфорт, сърцето ви ще бие по-бързо, а това вече е предупредителен сигнал.

Смята се, че хората, които ви завиждат и не се радват на успехите ви, било то семейни или бизнес, ще са сред първите, които ще ви направят подарък. Негативната енергия на дарителя се пренася върху предмета, който тихо, но мощно действа от ъгъла на вашия дом.

Как да разберете, че подаръкът е залят с негативна енергия?

Ако сте се чувствали неудобно, когато подарявате подарък или имате странно чувство всеки път, когато го погледнете, изхвърлете предмета без никакви угризения. Не го слагайте в мазето или някъде отстрани, просто го изхвърлете. Някои смятат, че такива подаръци се изгарят най-добре.

  Накиснете банановата кора във вода, този метод е незаменим:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *