четвъртък , септември 19 2024

Дебелата котка се преструваше, че години наред не може да мине през капака за котки

Години наред новозеландката Нгауай Макгрегър и нейното семейство смятаха, че тяхната котка Мишиф е твърде дебела, за да се побере през стандартен капак за котки.

„Имаме вградена врата за котка във вратата на задния двор, но той винаги седеше до нея и просто я лапаше“, каза жената. „Никога не сме го виждали да минава през тази врата. Понякога я отваря леко. „и дори пъхна муцуната си там, но никога не успя да стигне докрай.“

Ето защо, когато хората чуха, че котката драска по вратата, те специално отидоха там и отвориха голяма врата за Пакости.

Никой не беше изненадан от поведението на котката, защото Mischief, меко казано, е много голяма котка, ако не и дебела. Всички смятаха, че той просто не може да влезе през малката врата.  

Но тази година всичко се промени. Членовете на семейство Макгрегър не винаги имаха време да излязат и да отворят вратата за котката навреме. И тогава започнаха все повече да забелязват как котката се появява независимо в къщата със затворена обща врата.

В опит да разреши тази мистерия, един от Макгрегърите реши да проследи котката и най-накрая засне как точно прави всичко това. Оказва се, че Mischief се е вписал идеално и безпроблемно през вратата на котката, когато му е писнало да драска по вратата!

Публикувахте от Рекс Дино в Петък, 28 септември 2018 г.

„Накрая разбрахме, че той вероятно просто не обича да се провира през тесен отвор, а по-скоро обича да влезе в къщата в комфорт. Тази котка има огромно его.“

  Котката донесе бебе опосум от разходка и стана негова майка:

Семейство Макгрегър качи видеото с хитрата котка във Фейсбук в затворена група за котки и там стотици хора останаха възхитени от номера на дебелата котка.

Мишиф живее със семейство Макгрегър от осем години. Според Нгавай всъщност никой от тях не прехранва котката, а напротив, дават му балансирана храна. Но тъй като котката е свободно отглеждана, той може да получи храната си някъде отстрани. Здравето му обаче е добре.

„Той е много обичана котка, всички го обожаваме, особено дядо. Просто е малко мързелив и странен.“

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *