четвъртък , септември 19 2024
Снимка: Стоп кадър Youtube

Момиче спаси коте, което лежеше в прахоляк на улицата, докато минаваха минувачи:

Преди около месец Джиян Оу от Малайзия излезе от работа по време на обедната си почивка и внезапно забеляза малко пъстро коте до стената на сградата.

Котето едва се движеше, а хората минаваха и сякаш не го забелязваха.

Когато момичето взело котето на ръце, видяло, че единият му крак е неестествено усукан и че котето е много слабо. Наблизо нямаше възрастни котки и момичето разбра, че без нейната помощ котето скоро ще умре.

„В клиниката ми казаха, че котето изглеждало на три седмици и задното му краче не било счупено, а просто изкълчено. И че иначе било здраво, но било с поднормено тегло, тежало само 250 грама“, разказва момичето.

След ветеринарната клиника момичето донесе котето в дома си и реши да се грижи за него. Тя обаче никога преди не беше имала подобно преживяване и не знаеше какво да прави и откъде да започне.  

Първите два дни бяха най-трудни. Джиян не знаеше дали прави всичко както трябва, а котето беше толкова слабо, че й се стори, че може да умре всеки момент.

Но след това нещата започнаха да се подобряват и котето започна да наддава и да става по-активно. Когато най-накрая започна да мърка в отговор на обичта, момичето разбра, че всичко ще бъде наред с него.

Тя даде на котето прякора Тигърчето.

Седмица по-късно на болното краче се появи тумор и Джиян бързо заведе котето на лекар. За щастие всичко мина добре. През следващите няколко седмици Тигърчето започна да ходи нормално и да използва наранената си лапа.

  12 години, след като пияният Стависки уби Петър и прати Мануела в кома, един българин не издържа и го:

Скоро Тигърчето вече тичаше и скачаше, сякаш никога не е имало това страшно изкълчване. Колкото повече растеше, толкова по-активна и привързана ставаше.

Тигърчето вече е на около 7 седмици. Изглежда като напълно здраво коте и никой не би казал, че преди месец е лежала в прахоляка на улицата, едва жива.

Джиян обича своя малък домашен любимец. Тя никога преди не беше имала котка и не подозираше, че ще се влюби толкова много в това космато мъничко създание.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *