четвъртък , септември 19 2024

Бездомни котка и куче избягаха заедно от студа и се озоваха заедно в приют:

Преди три седмици във Вирджиния случаен минувач видя улична котка и куче, седнали в ъгъла на оградено футболно игрище.

Черна котка и малко черно куче се сгушиха плътно едно до друго, спасявайки се от есенния студ.

Случаен минувач разказал на някого за бедните бездомници или написал в социалните мрежи и Анджела Уорд и дъщеря й разбрали за котката и кучето. Те решили да спасят животните.

„Всички ние сме много големи любители на животните и не бихме могли да оставим този проблем така. Освен това койотите често се натъкват на нашата територия и могат да ги нападнат“, казва Анджела.

Но когато жените намериха кучето и котката и се опитаха да ги отведат, кучето пристъпи напред и, защитавайки котката, започна да ръмжи на хората. По това време котката продължи да седи на мястото си.

Тогава Анджела се свързала с контрола на животните за помощ и когато служителят пристигнал на място, успял бързо и внимателно да хване котката и кучето и да ги заведе във ветеринарната клиника.

При прегледа всичко с животните беше наред, само кучето беше много уплашено. От клиниката решили да не разделят приятелите и кучето и котката седнали едно до друго.

Скоро общността Saver of Souls Pet Rescue научи за необичайната двойка и реши да им помогне да намерят нов дом заедно, което е много по-трудно, отколкото за всеки поотделно.

„Те изглежда са много зависими един от друг. Те са толкова сладки космати приятели и не можем да ги разделим.“

Кучето, което се оказа кръстоска с чихуахуа, получи прякора Гомез , а котката беше наречена Мартиша . И двете имена са от телевизионния сериал The Addams Family.

  Как силата на майчината любов и твърдостта на убеждението помогнаха на умствено изостанало момче да стане гений:

Гомес се оказа напълно неагресивен и дори срамежлив. Но той имаше отлични отношения с Мартиша и дори спяха един до друг.

Сега Гомес и Мартиша са във временно приемно семейство. Скоро ще бъдат стерилизирани и тогава ще започнат да търсят постоянен стопанин, който да реши да вземе два домашни любимца наведнъж. Ще бъде трудно, но не и невъзможно, казват доброволци.

Никой не знае как Гомес и Мартиша са станали приятели. Живели ли са преди това в едно семейство и или са се срещали на улицата? Но те имат много близки отношения.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *