четвъртък , септември 19 2024

Двойка осинови коте от приют, но у дома видяха неочаквано попълнение в клетката:

Съпруг и съпруга от Айдахо вече имаха една котка у дома, но след това решиха, че им трябва втора.

За да вземат коте, те дойдоха в приюта Happy Jack Cats, Inc.

Мениджърът Емили Съливан показа на двойката три котенца, които наскоро бяха донесени от предградията, след като бяха открити близо до тялото на майка им котка, блъсната от кола.

Имената на котенцата бяха Артемида (пъстра котка), Херкулес (черно момче) и Аполон .

„Когато влязохме в стаята им, котенцата тичаха и си играеха на пода. Двойката веднага се влюби в Артемис, тя веднага се качи в скута им“, казва Емили.

След като двойката каза, че със сигурност ще вземат Артемис, Емили отиде да им потърси носилка, а след това я сложи на пода в заграждението с котенцата и постави там одеяло. Тогава тя започна да хваща Артемида, за да я качи в носача.

Вече беше много късно, около 22 часа, а осветлението в заграждението беше лошо. Емили най-накрая хвана Артемис, прегърна я и я сложи в коша.

„Когато влязоха, един от тях погледна към Артемис в носача, а след това аз погледнах там, за да се уверя, че всичко е наред. Видях нейното изпъстрено лице и й казах: „Довиждане, бъди добро момиче.“ Тогава Изпратих я. двойка и затворих вратата след тях.“

Малко по-късно Емили получи текстово съобщение от двойката. 

Пишат, че се прибират с кола и че Артемис мърка много силно в количката си. Емили смяташе, че това означава, че котката се справя добре.

  Разкриха прогнозата на Ванга за 2023 г. за зодиите, които ще се къпят в лукс през цялата година,ето кои са те-

Но когато двойката пристигна в дома им и отвори носача с Artemis, те бяха изненадани да открият „безплатен ездач“ в него! Беше котето Херкулес и Артемида лежеше до него, прегръщаше го и затова мъркаше силно.

Херкулес е черен и очевидно се е качил в носача, докато Емили хващаше Артемида, а след това, поради тъмнината в стаята и тъмния цвят на козината му, нито Емили, нито жена му го забелязаха в клетката.

„Те ми се обадиха и започнаха диалога с думите: „Няма да повярвате какво видяхме.“ Притесних се и попитах „Случи ли се нещо?“ и тогава ми казаха за котето Херкулес. Извиних им се много и каза, че специално ще ги изчакам утре сутринта, за да могат да отведат Херкулес в приюта.“

Двойката се съгласи и се погрижиха за допълнителното коте през нощта. Емили се готвеше да се срещне с тях сутринта, но те изведнъж се обадиха и казаха, че променят решението си.

„Те просто казаха, че са се влюбили в Херкулес и че той е много сладък. И така щели да го вземат и него. Просто казах „Уау!“ Изобщо не беше това, което планираха, но сега всичко е добре и са много доволни“.

Що се отнася до котето Аполо, което остана в приюта, след 12 дни друго семейство го прибра. Емили много се радва, че накрая всичко се получи толкова добре с тези тримата.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *