четвъртък , септември 19 2024

Никой не вярваше, че кучето с „тиквения череп“ ще оцелее/Видео/:

Когато любителите на животни видяха животното с огромната глава да тича по улицата, никой не можеше да си представи, че това е куче.

Когато полицията в Хюстън чула за животно с подута глава с размерите на тиква, тя тръгнала да го търси тази сутрин. Те го издирват дълго, преди да го намерят скрит в изоставена сграда в града. Оказа се бедно куче, което хората виждаха да тича наоколо с „тиквено лице“ и беше ясно, че има нужда от помощ и то бързо.

Но беше всичко друго, но не и лесно за разбиране. Бързо стана ясно, че се страхува от хората и в крайна сметка полицията трябваше да го примами в капан, за да може да го отведе.Закарали го направо при ветеринаря, където останал за лечение.„Посетих го. Плаках, не можех да го разбера. 

Той нямаше надежда, никой никога не се интересуваше от него и беше просто кученце. Беше само на десет месеца“, казва Анна.Връзки около вратаНякой беше увил връзка около врата му, вероятно когато беше малко кученце. Но връвта остана там, където беше, когато той порасна.Това накара връвта да се стяга все повече и повече и в крайна сметка да се врязва в плътта му.

При ветеринаря не можеше да повярва на очите си. Това куче беше преживяло много.Той е бил частично ударен и е получил смачкан таз и множество наранявания по краката.Въпреки всичко това той оцеля.„Първоначално беше наистина уплашен, но сякаш знаеше, че искаме да му помогнем. Каквото трябваше да му направим, той ни остави да го направим като боец“, разказва Ана.

  Видео с говорещо куче стана хит в YouTube (+ видео):

В крайна сметка кучето започна да се подобрява и след месец при ветеринаря Анна го прибра у дома. Там той получава името Гас и продължава своя лечебен процес.Скоро той показа истинската си същност и беше популярен във всяка стая, в която влезе. Той обичаше да се среща с други кучета и се радваше да се среща с нови хора.

Ето как живее кучето Гюс днес

Първоначално Анна планираше да даде Гюс за осиновяване веднага щом той е достатъчно здрав, за да го направи. Но когато стана дума за последното, тя не можеше да се накара да го отпрати.

„Не беше трудно решение, чувствах, че не мога да го пусна“, казва Анна.

Днес Гас живее с Анна. Те минават през училища и се срещат с деца, които той обича. Гас позволява на всеки да го гали и гушка.

Случаят Гъс трогна цяла страна и доведе до демонстрации срещу жестокостта към животните.

Гюс също беше обявен за куче герой на годината и присъства на гала в Холивуд със собственика си.


Да, животът на Гас наистина се промени и можете да видите в очите му как се радва на живота днес. Той наистина е куче с голямо сърце и наистина е намерил дом при Анна.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *