четвъртък , септември 19 2024

Позна собственика, изскимтя и се втурна в ръцете му: Семейство намери по чудо кучето си, изгубено преди 1,5 години

Семейство от Карелия намери куче, изгубено преди 1,5 години

Понякога се случват чудеса, особено ако силно вярвате в тях. Едно от тях се случи на семейство от Карелия, което преди година и половина загуби своя домашен любимец и приятел кучето Ралф. Животното, изплашено от разразилата се през лятото гръмотевична буря, избягало.

Собствениците го търсили повече от шест месеца и почти се отчаяли. Но една февруарска сутрин снимка на много подобно куче привлече вниманието ми: обаждане до доброволец и скъпа среща!

– През ноември отново отидох на нашия улов с фотоапарат. Снимах всички пухчета и започнах да публикувам снимки в интернет. Чрез интернет намерихме старите собственици. Свързах се с тях и от описанието разбрах, че това е 100% член на тяхното семейство.

Когато доведох Ралф на срещата, отначало той изглеждаше предпазлив, но след това разпозна родителите си: той изскимтя, размаха опашка и се втурна в ръцете им. От изобилие от емоции той дори започна да ближе лицето на собственика“, казва с усмивка зоозащитникът Елена.

Въпреки трудния и дълъг път, който четириногото трябваше да измине, то беше заобиколено от мили хора: един от грижовните местни жители го взе под финансова опека и плати скъпи приемни грижи, лекарства и храна.

„Когато дойде време да отведа Ралф в новото заграждение, той беше целият ранен. Хващането изобщо не е райско място, кучетата там често се бият помежду си. Имаше много наранявания и ухапвания, затова го наричаха „Боецът“. Но сега той е в отлично състояние и най-важното близо до семейството си. Ще поддържаме връзка с тях, следя съдбата на всички мои подопечни”, каза още доброволецът.

  Ужасено куче в списъка за убийство: Вижте нейната невероятна реакция, когато осъзнава, че е спасена:

Между другото, Елена осигурява домове за животни, намерени на улицата от 2011 г. В разговор с кореспондент момичето обясни, че винаги се надява на по-добър изход, в който нейните ученици ще намерят ново семейство или старо. Но има и такива животни – болни или изключително диви – които ще живеят с нея до края на краткия си живот. Въпреки това, тези, които са млади и пълни с енергия, може да са късметлии, като Ралф.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *