четвъртък , септември 19 2024
Снимка: „Подслушано, Кстово“ във VK

„Ето как изглежда предателството“: Човек хвърли домашната си котка в снежна преспа:

Жител на Кстово спаси домашната котка Туся, която беше оставена да умре в полето .

Жестокостта и безотговорността отново едва не доведоха до смъртта на животно в района на Нижни Новгород. Рано сутринта на 1 март жител на Кстов хвърли тригодишната си котка Туся в полето, за да умре в студа, и спокойно се зае с бизнеса си.

Пухчето мяукало жално няколко часа, докато не я забелязали случайни очевидци. След това в канала на Telegram „Подслушано Кстово“ се появи следната публикация:

-Това малко чудо беше хвърлено в поле между село Велики враг и Кстово. Ясно е, че той е изцяло на закрито и не е адаптиран към живота на улицата. Може би някой има възможност да го приюти или да му помогне?

  • Ето как изглежда предателството! – отговориха в коментарите към поста.

Анонимният автор не взе животното и продължи напред. За щастие публикацията е забелязана от местния жител Павел Болшаков. Той дошъл на това поле, намерил замръзнала котка и я отнесъл, за да я задържи поне за известно време.

  • Намерих я в едно поле на дърво. Тя седеше и мяукаше, беше замръзнала. Подносът вече стоеше наблизо, затворен. Когато я свалих от дървото, тя започна да мърка и да се гушка до мен. Котката е мила“, каза спасителят на опашатата котка пред „Комсомолская правда“.

Връщайки се у дома, Павел обяви в социалните мрежи, че котката ще остане при него засега.

Местната доброволка Татяна веднага се свързала с него. Както се оказа, тази котка живееше близо до верига магазини в село Чернуха.

  Ученичка от Карлово разплака социалната мрежа със стихотворение за дядо Добри:

Внимателни хора я прибраха, почистиха я и я стерилизираха. Така тя се озовава при доброволката Татяна за временна приемна грижа, където остава известно време. Съвсем наскоро тази котка беше дадена в добри ръце, но новият собственик не оправда доверието:

  • Собственикът й беше избран по препоръка, а не просто така. Гарантираха за човека. Това е неженен мъж, който живее в Кстово. Никой не предполагаше, че ще се държи така с нея. Тя остана в новата къща 5 дни. Мисля, че не смени котилото навреме и котката започна да сере на друго място. Изхвърли го заедно с тавата и всичко в тавата беше точно така, на буци.

След като прекара няколко часа на студа, котката оцеля по чудо. Сега Туся е с Татяна, но тя ще бъде отведена вечерта. Спасителят на котката Павел реши да я задържи:

  • Решихме да го оставим. В началото се съмнявахме, защото сме с малко дете. Колкото и да я измъчваше. Вчера говорих с жена ми и тя ми каза: „Няма проблеми, ще я гледа, ще свикне“. Всички имат деца и живеят нормално с котки. Мисля, че и ние можем да се справим.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *