петък , октомври 18 2024

Носете пръстен на верижка на врата си? Има специална символика, ето я:

Сигурно сте забелязали, че някои хора носят пръстен на колие, или и вие сте фен на този автентичен начин за носене на бижута. Просто модна тенденция ли е или има специално значение? Разкриваме най-честите причини, поради които жените носят пръстен на верижка!

Носенето на пръстен като висулка често се използва по практически причини, например поради работа, която прави невъзможно носенето на бижута на ръцете, но също и поради здравословни причини.

Хората, страдащи от ревматоиден артрит, често не могат да носят бижута на пръстите си, но хората, които напълняват или имат подути пръсти, също решават да окачат пръстен на огърлица.

Носенето на пръстена около врата има само едно символично значение и това е обет или обещание. Когато дадете обещание или обет на някого, в някои култури пръстенът се прикрепя към огърлица и се носи около врата. Също така това може да е символ на автентичност и желание на човек да покаже колко е различен, уникален, специален.

Много жени носят по този начин пръстените на майка си или баба си, които са получили като наследство. Ако този пръстен не им отива, тогава вместо пръста си го поставят на огърлица и го носят като специален спомен за човек. По този начин пръстенът е по-близо до сърцето. В някои култури пръстенът на огърлицата е бил носен от вдовици.

  Kолата е вредна за пиене, но ще останете учудени колко полезна e в ежедневието на човек:

Прочетете също

Нека мустакът си остане за мъжете! Ето как да изкорениш всички косми по лицето без болка

Нека мустакът си остане за мъжете! Ето как да изкорениш всички косми по лицето без болка:

Жените мразят космите по тялото, нали? Още в Древността изисканите дами са премахвали неприятното лицево …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *