четвъртък , септември 19 2024
Снимка: Manchester Evening News Syndication

Понито Джефри може да играе футбол (снимка + видео):

Жребче пони на име Джефри от конния резерват Bleakholt Horse Sanctuary впечатли персонала с необичайните си таланти да играе с топка.

Талантите на Джефри бяха открити преди две седмици, когато той започна да играе с топка пред всички. По-късно започнаха нарочно да му дават топка и дори му отделиха отделно поле за забавление.

„Изглеждаше тъжен и депресиран. Помислихме, че е отегчен и му дадохме топка, за да го развеселим“.. Казва мениджърът на приюта Нийл Мартин.

„И той е прав, той започна да играе с нея. А сега играе със собствената си топка и я рита по целия терен. И дори използва жилищната зона като мишена, когато хвърля топката по нея.“

Джефри е едно от трите понита в приюта и персоналът се надява, че може би други понита ще започнат да си играят с Джефри.

„Той е още много млад, а другите ни коне са стари и утвърдени. Той трябваше да намери своя начин да се забавлява. И той играе футбол. Обича да вкарва голове, но играе по собствените си правила. И не му харесва, когато отнемаме топката от него и му я хвърляме. Той е абсолютно възхитен от играта.“

  Само 2 щипки от това и тази година ще забравите за мравките в градината:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *