петък , септември 20 2024

Ето какво ще се случи в „Дъщерята на посланика“ днес 17.01.2023,Елван е съкрушена, когато научава, че Дуду е бременна

Елван и Яхия се развеждат.

Елван е съкрушена, когато научава, че Дуду е бременна.

Йомер признава чувствата си на Зехра.

Санджар е притеснен от изчезването на тайнствената жена.

Каврук и Санджар отиват в къщичката и разбират, че мистериозната жена е изчезнала.

-Поне може да остави една бележка! Не искам благодарности! – ядосва се Санджар. Каврук си мълчи, а Санджар продължава: -Аз сам не можах да извадя колата от калта, надали тя го е направила сама.

Действието прескача на мястото, където снощи беше заседнала колата на момичето. Каврук разглежда оставените следи и казва, че са от трактор.

-Хайде да вървим и без това си имаме толкова неща за вършене! – казва Санджар.

Действието се пренася в съда, където Елван и Яхия се развеждат. Елван си тръгва, а в коридора на съда Дуду ѝ казва, че с Яхия ще имат син. Яхия се оправдава, че е щял да ѝ каже, но не е намерил подходящ момент.

-Ех, Яхия сега ли е най-подходящият момент! Аз се опитах да остане между нас някакво уважение, но нито ти, нито жената до теб не разбирате това и карата човек да вика в съда! Поздравявам ви, нека да расте с мама и татко! – казва през сълзи Елван.

Каврук и Санджар пристигат на пристана. Камерата ни показва Кахраман, който дава документите на яхтата на мистериозната жена, която току-що е наела

-Няма да има проблеми, нали? – пита жената.

-Спокойно си почивайте и всичко оставете в ръцете на Кахраман Боз! Приятен път!

Жената се сблъсква на излизане със Санджар и Каврук.

-Каква работа имате с Кахраман? – пита Санджар.

-Защо ме преследвате? – пита момичето.

-Аз тук работя, а какво правите вие тук?

-Благодаря ви за всичко и хубав ден! – пожелава му жената, за да му отговори на въпроса и си тръгва.

Каврук го пита, коя е жената, а той му отговаря, че тя е тази, която е нощувала в бараката.

-Боже мой, боже мой – казва Каврук.

-Какво, ти да не я познаваш?

-Не, просто, когато ти говореше за нея, аз си представих, че е някоя старица…, а тя е истинска фея!

Санджар му отвръща, че красотата ѝ не е тяхна работа, но тази жена много го притеснява, каква работа може да има с Кахраман. Каврук му отговаря, че ще отиде да разпита техните хора, дали знаят нещо да нея.

  Експеримент: Цяла година мъж яде само картофи и резултатът е просто невероятен:

Действието се пренася в имението при Мелек, на която продължава да капе косата. Тя изважда една рисунка, на която е нарисувала себе и майка си и казва, че коси ѝ няма да бъдат красиви като нейните, защото вече не е дъщерята на мама.

Яхия отива при Санджар и му казва, че иска да се ожени за Дуду. Санджар го пита, защо се е разбързал, като току-що се е развел. Яхия му казва, че има много хубава новина за него, но Каврук се обажда на Санджар с някаква новина за мистериозната жена и Санджар излиза без да изслуша брат си.

Разбираме, че жената иска да замине за близкия остров. Санджар я пита, дали не е луда, защото са казали, че ще има буря и ще ѝ бъде трудно сама в открито море и ако сега тръгне, през нощта ще се изгуби в морето!

-Вие от всички ли така се интересувате? – пита го тя.

-Това е моят пристан и ако яхтата не стигне до местоназначението ще ме мъчи съвестта! Ще има буря, дори рибарите не излязоха в морето! А вие от колко години управлявате лодки? – пита Санджар.

-Защо ви е да знаете? – пита тя.

-Наистина, вие сте права, защо се притеснявам?! Правете каквото искате – казва Санджар.

Елван казва на Халисе, че Яхия скоро ще стане баща, защото Дуду е бременна и тя е искала да го разбере от нея.

Халисе си спомня, как лекарят ѝ е казал преди четири години, че Яхия не може да има деца, а тя го е заставила да каже, че Елван не може да има деца. Халисе не знае, как да каже истината на Елван.

  Този цвят в дома носи късмет през новата година и не е ЧЕРВЕН: Ето как да привлечем добра енергия през 2023 г.

Действието се пренася във вечерта Санджар вижда, че започва буря. Той се обажда на служител от офиса на пристанището и го моли да погледне, дали жената, която е наела днес една от яхтите им е все там? И разбира, че мистериозната жена е отплавала, независимо, че той я предупреди за лошото време!

Санджар се обажда на приятел от бреговата охрана и го моли да погледне, къде се намира една от техните яхти. Мъжът му се обажда след малко и му казва, че не се вижда на радарите.

Санджар бързо напуска имението.

Зехра пита майка си, дали е говорила с Яхия и дали го е поздравила?! Халисе ѝ отвръща, че сега е много късно да му се обажда.

Санджар пита Кахраман, дали познава жената, която е наела днес една от техните яхта. Той му отговаря, че я вижда за първи път, а и не я е разпитвал, защото тя му е платила в брой, но по-добре да не се захваща с нея, защото явно има някакви проблеми…

Санджар прекарва вечерта в бараката под скалата.

На сутринната човекът от бреговата охрана се обажда на Санджар и му казва, че са намерили яхтата и са съобщили на полицията.

Каврук признава на Зехра, че я обича от първия ден, в който я е видял. Зехра също му признава, че много го обича…

В същото време Гювен се разкайва пред Мюге, че е загубил и Гедиз и Наре, и сега му е останала единствено Мелек, но Санджар едва ли ще му разреши да я вижда, след всичко, което е направил.

Мюге му обяснява, че Санджар много държи на семейните връзки и ако разбере, че той се разкайва наистина ще му разреши да се вижда с Мелек.

  Тя разбира, че мъжът й я лъже и изпраща съобщение, което то ще помни докато е жив:

Санджар отива в полицията и разбира, че жената не е била на яхтата, но те продължават да я търсят, защото тя сигурно е тръгнала към брега с лодката, която е била на яхтата. Санджар им казва, че и той ще излезе с яхтата си, за да я потърси.

Санджар излиза в морето, за да търси жената….

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *