четвъртък , септември 19 2024

1 чаша преди лягане е достатъчна: Домашна напитка за отслабване, топи светкавично килограмите и премахва мазнините:

Можете да ускорите изгарянето на калории, да подобрите качеството на съня и живота си, като промените някои навици и можете да направите всичко това с напитки за отслабване и детоксикация.

Диетологът Александра Седларевич разкри,че някои напитки могат да се консумират преди лягане и че това ще ни помогне да отслабнем. Тоест ще стимулира тялото да изгаря калории и мазнини.

— Преди лягане можем да практикуваме 1 изцеден лимон в 300 мл вода. Или да сипем във водата чаена лъжичка канела, друг цитрус или чаена лъжичка смлян лен, както и билков чай.

Тя сподели рецепта за напитка, която съдържа джинджифил, който е една от най-здравословните подправки.

— Трябва ви един пресен корен от джинджифил и 1,5 литра вода. Накълцайте джинджифила, който предварително сте измили добре под струя хладка вода. Ще ви трябват 5 по-тънки коренови пръстена. Поставете пръстените джинджифил в купа с вода и гответе на слаб огън за около 20 минути. След това свалете от котлона, покрийте и оставете да изстине — разкрива своята рецепта диетологът Александра Седларевич за портала Sensa.

Джинджифилът съдържа множество витамини, минерали, здравословни мазнини и полифеноли, които действат като антиоксиданти. Много изследвания доказват неговата ефективност за отслабване – джинджифилът съдържа съединения, наречени гингероли и шогаоли, които са отговорни за ускоряването на метаболизма.

Разбира се, в допълнение към консумацията на тази напитка, трябва да имате балансирана и разнообразна диета, която трябва да бъде съпътствана от физическа активност, а джинджифиловата вода трябва да бъде само една от естествените съставки, които могат да ви помогнат да „свалите“ нежеланите килограми.

  Провери как си със зрението! Може ли да откриете буквата за по- малко от минутка. Ако не успеете, бягайте спешно на лекар:

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *