вторник , октомври 22 2024

„Накараха ме да седя на пода през целия Коледен ден – наранена съм, че семейството ми ме принуди“

Една жена остана бесна, след като членовете на семейството й откраднаха всички „удобни седалки“ на Коледа и я оставиха да седи на пода цял ден без предложение за размяна

Коледа често води множество членове на семейството в дома ви, тъй като всички се скупчват около масата за хранене и след това се трупат в хола за изобилие от настолни игри. Въпреки че не е от най-удобните, плътното притискане се случва само веднъж годишно и често се преглежда по време на вълнуващите тържества.

Една жена обаче призна, че е разстроена, след като е била накарана да седи на пода през целия Коледен ден , докато други членове на семейството заемат мястото им на дивана. Споделяйки гнева си с популярния форум Mumsnet , жената се ядоса, че семейството й пазеше „удобните места“ за себе си цял ден.

В публикацията тя обясни: „Не съм сигурна дали реагирам прекалено, но просто се чувствам толкова наранена. Когато прекарвам Коледа при родителите си, няма достатъчно столове в хола за всички.

„Тази година бях оставен да седя на пода цял ден. Надявах се, че когато всички се върнем в хола след коледния обяд, ще имам възможността да седна на дивана, но всички останали заеха местата си, където преди това си тръгнаха пак да седна на пода.

„Сестра ми, зет ми, майка и леля ми са здрави и здрави и също толкова способни като мен, колкото и да седя на пода, но те просто запазиха удобните седалки за себе си през целия ден.“

Търсейки съвет, тя попита: „Неразумна ли съм да се чувствам толкова разочарована, че на Коледа семейството ми беше просто щастливо да ме види на пода цял ден?“

  Български феномен с вълнуващо разкритие: Иде голяма благодат за България:

След публикуването публикацията събра над 190 коментара от потребители на Mumsnet, които се стичаха към коментарите, за да споделят своя отговор.

Някои хора смятат, че жената е трябвало да говори с един човек, който пише: „Държиш се неразумно, като всъщност не използваш думите си за голямо момиче“. За още интересни статии натиснете тук.

Друг човек попита: „Защо не каза нещо? В моето семейство щях да бъда като „ой, време е да си разменим местата, сестро“.

— Защо не проговори? — попита трети. — Можеше да изриташ сестра си от дивана

Прочетете също

Най-голямото съкровище на Балканите е скрито в Стара планина:

Скрито в Стара планина, най-голямото съкровище на Балканите чака откривателите си. Колосалното богатство все още …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *