петък , септември 20 2024

Ще улесни живота ви: Супер японският метод премахва стреса за няколко минути:

В борбата с ежедневния стрес всяка помощ е много ценна. Безпокойството е проблем, който измъчва повече възрастни, отколкото можете да си представите, да не говорим за стреса, който е ежедневна част от живота на повечето хора.

Добрата новина обаче е, че има прост японски метод, който може да ви помогне да се отървете от тези проблеми за секунди.

Японците вярват, че петте пръста на ръцете представляват пет различни емоции. Палецът представлява безпокойство и безпокойство, показалецът страх, средният пръст негодувание и гняв, безименният пръст меланхолия и депресия, докато малкият пръст представлява увереност. Въздействайки върху всеки от тези пръсти, можете да подобрите това, което „скърца“ за вас – да подобрите самочувствието, да се отървете от гнева и други подобни.

Първата стъпка е да хванете всеки пръст с другата ръка и да ги държите в стиснат юмрук. Започнете с палеца, след това повторете с всеки пръст, като останете на всеки пръст за минута или две.

След известно време ще почувствате леко пулсиране на пръста си, което е знак, че тази техника работи. Можете да правите тези „упражнения“ всеки ден и скоро ще забележите колко по-добре се справяте с безпокойството и ежедневните стресови ситуации.

Можете да комбинирате упражнения за пръсти с метод, който включва натиск върху средата на дланта. С пръста на другата ръка натиснете средата на дланта и я задръжте така поне една минута. Можете също така да масажирате тази точка обратно на часовниковата стрелка и ще забележите как се успокоявате и пулсът ви леко се забавя.

  Гинеколозите решиха да разкрият всичко, което не понасят: Много жени правят това, когато дойдат на преглед:

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *